BETALINGSMULIGHEDER
forhair.dk modtager betaling med :

Mobile Pay til 18303 når beløbet ses modtaget fremsendes pakken.
VISA-Dankort
Bankoverførsel til regnr 2255 kontonr. 0713 162 256


Ved kortbetaling vil betaling først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

SIKKERHED
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,- når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender ifm. køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken forhair.dk eller andre har mulighed for at læse data.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra forhair.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

PERSONDATA-POLITIK
Ingen personlige oplysninger der registreres på forhair.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. 

Vi registrerer navn, adresse og emailadresse. Oplysningerne benyttes kun til at ekspedere din bestilling og levere den til dig. Oplysningerne gemmes i 5 år, hvilket er et krav i bogføringsloven.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondata-loven.

Vi opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret.

forhair.dk anvender logstatistik. Formålet med dette er at klarlægge antallet af besøgende i butikken og hvilke produkter mm. der klikkes på. Dette gøres for hele tiden at forbedre shoppen.

Den data-ansvarlige hos forhair.dk er Filip Klein

LEVERING ( 29 kr. i Danmark), til GLS pakkeshops.

GRATIS I DANMARK ved køb over kr. 399.

forhair.dk sørger for og betaler forsendelse til modtager i Danmark indenfor 1-2 hverdage. Hvis du bestiller inden kl. 13.00 på hverdage, afsender vi din ordre samme dag. Under normale omstændigheder udbringer GLS pakkerne fra dag til dag og ca. 99 % af alle vores pakker leveres indenfor 1-2 hverdage.

Skulle din levering mod forventning være forsinket med adskillige dage, eller er leveringen bortkommet under forsendelsen, afsender vi naturligvis en ny levering til dig.

Varerne pakkes i emballage med beskyttende papirfyld. Sammen med levering vedlægger vi faktura, som kan benyttes ifm. en evt. reklamation.

Når du bestiller hos forhair.dk kan du anføre en anden leveringsadresse. Det kunne f.eks. være din arbejdsplads, din private bopæl, hvis pakken kan sættes af et sikkert sted hvis du ikke skulle være hjemme ved modtagelsen.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS’s  målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

FULD TILFREDSHED :-)
Vi gør alt vi kan for at indfri dine forventninger - og gerne mere til. Uden tilfredse kunder - ingen www.forhair.dk
Skulle du alligevel opleve problemer, så vil vi bede dig kontakte os på kundeservice forhair@mail.dk - så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig.

FULD RETURRET/FORTRYDELSESRET.
Hvis du fortryder købet, kan du naturligvis returnere varerne til os. Dette skal blot ske indenfor 365 dage fra den dato du har modtaget varen. 

Varen skal returneres i original stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi.


Du kan også fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen eller ved at returnere varen på vores adresse.

Hvis du vil returnere en vare bedes du oplyse dit navn, ordrenummer,  bank reg. nr. og dit kontonummer. Når vi har modtaget varen overfører vi pengene til din konto indenfor 2 hverdage. Fragten på returvarer skal du selv betale. 

Vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.


Vi bytter med et smil :-)


REKLAMATIONSRET
Vi kontrollerer alle forsendelser GRUNDIGT inden afsendelse. Er der alligevel fejl, bedes varen sendt retur til forhair.dk indenfor rimelig tid. Hvis du reklamerer indenfor 14 dage er du sikker på, at din reklamation er rettidig.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Når du sender en vare retur pga. reklamation bedes du oplyse dit navn, ordrenummer, bank reg. nr. og dit kontonummer, og fejlen på varen.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Herefter refunderer vi købsprisen og den omkostning du har haft til fragt til din konto indenfor 2 hverdage.

Købelovens 2 års reklamationsret er naturligvis også gældende hos forhair.dk. Dette er særligt aktuelt hvis du f.eks. har købt et fladjern eller lign.

Har du modtaget et produkt der er defekt i mindre grad, kan du kontakte os mhp. et evt. afslag i prisen.

Reklamation og varereturnering
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

forhair.dk.
c/o : Robertsfrisørartikler ApS
Tårnfalkevej 4
2650 Hvidovre
Telefon : 40504246 (alle hverdage 10.00 - 16.00)
Email: forhair@mail.dk

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Filip Tefke Klein. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

forhair.dk sælger kun til private forbrugere - ikke B2B.

    ..er tom!

Hurtig Søg

Indtast stikord her - eller gå til:
Avanceret Søg
Brands
Nyheder